BOA

BOA

Frågespel för att hjälpa par som ska bli föräldrar tillsammans att prata om det stora och det lilla

Butiksbild för BOA

Produkter:

1 aktiv

Område:

Kungsholmen

Kategori:

1 Barn & Familj

Butiksbild för BOA

Om oss

Att få ett barn är en enorm omställning för en parrelation, och en viktig komponent i att få det nya livet att funka är en öppen kommunikation om både lätta och svårare frågor kring det kommande familjelivet. BOA är tänkt att hjälpa er att diskutera till exempel hur det praktiska ska skötas, vad man har för förväntningar och orosmål, vilka knep som kan användas för att tackla tuffa situationer, men också frågor som vad man ser fram emot i det nya livet med kids. Idén till BOA föddes när vi - Anna, Charlotte och Karin - råkade bli gravida samtidigt. I euforin över att få gå igenom detta tillsammans snackade vi om vad som väntade och insåg snabbt att vi bar på en gemensam fundering; hur gör man egentligen för att få till det där viktiga snacket med sin partner? Där var det första embryot till BOA fött - en idé om att på ett lättsamt sätt guida par genom resan från parrelation till familj.

Butiksbild för BOA
Butiksbild för BOA

Våra produkter

Vi har hittills en produkt och det är en kortlek med 4 kategorier - Du, Jag och Vi - Traditioner, Firanden och Upplevelser - Graviditet, förlossning och bebisbubbla - Föräldraskap och Uppfostran Frågorna är utforma med inspel från barnmorskor och andra experter men tanken är att genom en formulering sporra dialog, inte utbilda. Viktigt var att få till en härlig mix av små, stora, enkla, svåra, knasiga och praktiska frågor om föräldraskap, relationer och allt som hör till. Produkten är designad av Niklas Beinhoff som är produktdesigner och kollega med Charlotte i hennes "vanliga jobb". Vi vill att det ska vara en väldesignad coffetable-produkt som står framme eftersom en produkt som man ser är en som man använder. Vi har även lagt stor vikt vid materialval i korten och boxen för att de ska ge en gedigen, mjuk och härlig känsla.

BOA frågespel för blivande föräldrar

Senaste produkt

6 feb. 2023

Produktbild för BOA frågespel för blivande föräldrar

BOA frågespel för blivande föräldrar

BOA är framtaget för att hjälpa par att diskutera alla de där viktiga frågorna inför ett kommande föräldraskap. Prata ihop er om hur ni vill vara som föräldrar, hur ni bäst stöttar varandra genom sömnlösa nätter och se fram emot allt nytt som väntar tillsammans. De 44 frågorna blandar både lättsamma och tyngre diskussionsämnen och är uppdelade i de fyra kategorierna; - Du, Jag och Vi - Traditioner, Firanden och Upplevelser - Graviditet, förlossning och bebisbubbla - Föräldraskap och Uppfostran Boxen mäter 11,4 x 3 cm. Utmärkt gåva till babyshower!

Pris: 250 kr

Produktbild för BOA frågespel för blivande föräldrar
Produktbild för BOA frågespel för blivande föräldrar
Produktbild för BOA frågespel för blivande föräldrar