Mitt mysiga hem

Mitt mysiga hem

Handsydda produkter från Norrland

Butiksbild för Mitt mysiga hem

Produkter:

10 aktiva

Område:

Skellefteå

Kategori:

6 Hemmet

4 Smycken & Mode

1 Påsk

Butiksbild för Mitt mysiga hem

Om oss

Välkommen till min affär där sömnad och design är min passion! Genom åren har jag utvecklat min talang och mitt hjärta är alltid upptaget av nya idéer. Hos mig kan du hitta handgjorda produkter av hög kvalitet, allt från grytlappar och kuddfodral till sovmasker, väskor och lapptäcken. En av mina stora passioner är upcycling, och därför använder jag ofta antika tyger för att skapa unika och hållbara produkter. Jag är så exalterad över att få dela min passion med er och skapa magiska stycken för er. Kom och utforska min affär och låt dig inspireras av min kreativitet och kärlek till sömnad och design!

Våra produkter

Kreativ upcyclare. Använder kreativitet för att omvandla gamla material och antika tyger till unika och användbara föremål. Bidrar till en mer hållbar och miljövänlig livsstil.

Sovmask "Min lilla räven"

Senaste produkt

31 jan. 2024

Produktbild för Sovmask "Min lilla räven"

Sovmask "Min lilla räven"

Sovmask är en bekväm och stilren. Framsidan av masken är tillverkad av högkvalitativt wellsoft-material som känns mjukt och skönt mot huden. Den baksida av masken är tillverkad av bommulstriko, vilket ger en skön och behaglig känsla. En av de bästa egenskaperna med sovmask är dess justerbara passform. Masken är utformad för att kunna anpassas till olika huvudstorlekar, vilket gör den bekväm att använda för både barn och vuxna. Du kan enkelt justera storleken på masken för att få den perfekta passformen och uppnå totalt mörker för att få en god natts sömn. Sovmask är inte bara praktisk och funktionell, den har också en söt design. Masken är utformad som en panda och har detaljer som får den att se extra gullig ut. Den är perfekt för de som vill ha en rolig och charmig touch till sin sovupplevelse.

Pris: 150 kr

Smycken & Mode

Produktbild för Sovmask "Min lilla räven"
Produktbild för Sovmask "Min lilla räven"
Produktbild för Sovmask "Min lilla räven"