Hand in hand for woman - Kreativa Kvinnor

Hand in hand for woman - Kreativa Kvinnor

Socioekonomiskt och Kulturellt Integrationsprojekt

Butiksbild för Hand in hand for woman - Kreativa Kvinnor

Produkter:

21 aktiva

Säljare:

2 säljare

Butiksbild för Hand in hand for woman - Kreativa Kvinnor

Om oss

Hand i hand för kvinnor är en ideell förening som arbetar för kvinnors rättigheter, jämställdhet och integration av nyanlända kvinnor i Sverige. Föreningen anordnar olika projekt för kvinnorna om nyanlända kvinnors integration och utveckling i det svenska samhället. Det är en viktig poäng för kvinnorna att nyanlända kvinnor ska kunna försörja sig i Sverige. Nästan var tredje kvinna född utanför Europa står utanför arbetskraften och sysselsättningsklyftan mellan kvinnor och män som invandrat till Sverige ökar. Vi vill att invandrarkvinnor ska få minst lika mycket stöd som invandrade män för att få mer utrymme på arbetsmarknaden i Sverige och vi ska använda vår kompetens och kraft tillsammans för att få dem. Nu har Hand i hand för kvinnor startat ett nytt projekt med fokus på socioekonomisk och kulturell integration, där vi genom att samarbeta med Kulturens Bildningsverksamhet bidrar till att skapa demokratiska förutsättningar för nyanlända kvinnor. Hand in hand for Women uppmuntrar nyanlända kvinnor att försörja sig genom att använda sina kunskaper och erfarenheter och att bli aktiva på Sveriges arbetsmarknad, därför kommer föreningen att starta på denna Kreativa Kvinnorörelse till nyanlända kvinnors ekonomiska frihet. Vi vill varmt välkomna alla kreativa nyanlända kvinnor som vill ansluta sig till oss för att få en egen ekonomisk kraft på arbetsmarknaden i Sverige. Namnet på detta projekt är Kreativa Kvinnor och det gäller dig om du är en nyanländ kvinna och vill lära dig lite mer svenska och du inte kunde integreras i samhället men du har kompetens och erfarenhet av olika hantverk. • Hand in Hand for Women har skapat olika pysselgrupper som är Stickning, smycken, sömnad, heminredning, miljövänlig grupp, café & mat, instrument via Whatsapp. • De kreativa kvinnorna utmanade sig själva genom att för första gången ställa ut och sälja sina hantverksprodukter på Hantverksfestivalen på Stockholmsmässan i Älvsjö. Även om dessa kvinnor har olika kulturell bakgrund och kompetens, har de den främsta egenskapen: de vill vara aktiva i det sociala samhället i Sverige och Creative Women tror på att förändra framtiden med kvinnors kraft. Du är välkommen att följa våra sociala konton på Instagram & Facebook.

Organisationsbild för Hand in hand for woman - Kreativa Kvinnor
Organisationsbild för Hand in hand for woman - Kreativa Kvinnor
Organisationsbild för Hand in hand for woman - Kreativa Kvinnor

Lite mer om oss

• Som nästa steg öppnar Kreativa kvinnor en julmarknad med sitt hantverk den 16–18 december i Skärholmen centrum. Vi vill gärna bjuda in dig att besöka och se Kreativa kvinnors arbete på Skärholmens centrum. • I detta Creative Women-projekt kanske du också kan förverkliga dina drömmars mål, lära dig mer om hantverk och på sikt få ekonomisk frihet genom att sälja dina handgjorda varor. • Det är nu vi som Kreativa Kvinnor som ställer upp för att få fler möjligheter! Vi ställer upp för att uppmuntra och stärka kvinnor att bli aktiva på Sveriges arbetsmarknad och för att minska sysselsättningsklyftan mellan invandrade kvinnor och män. Vill du vara med oss för att ha en egen ekonomisk makt på arbetsmarknaden i Sverige? Kom och häng med oss i vår hantverksrörelse som är Kreativa kvinnor! Vill du vara aktiv med ditt hantverk och kompetens i det sociala samhället? Vill du samarbeta med många kreativa kvinnor som brinner för att arbeta med olika typer av konsthantverk i projektet? Om så är fallet, fyll gärna i detta formulär för att delta i projektet Creative Women.

Ta en titt på våra medlemmars butiker…

Produkter av våra medlemmar

Brunt Jaspis Halsband

Produkten är gjord av jaspissten och handgjord. Jasper Stones fördelar Det stärker levern, mjälten och urinblåsan. Det är en symbol för kärlek, tro och beslutsamhet. Det stärker matsmältningssystemet och gallblåsan. Det är en sten av styrka och mod. Det ger det nödvändiga mod och mod för personligt oberoende. Det renar kroppen från gifter. Det är användbart vid orm- och spindelförgiftning. Det hjälper kroppen att tillverka blod. Hos män förstärker det maskulina egenskaper. Det ger hormonbalans. Det ger överflöd för dem som bär det. Det ger en intellektuell attityd och förmåga att tala. Det hjälper till att balansera alla chakran.

Peri Babacan

Södertälje

Pris: 400 kr

13.01.2023

Brunt Jaspis Halsband

Södertälje

Peri Babacan

Smycken & Mode

Pris: 400 kr

13.01.2023